Skip to main content

Studija slučaja

Podrum Lukić

Studija slučaja – klijent Podrum Lukić

Zadatak je bio da se uradi nov sajt – osmišljena je struktura sajta, potrebni kadrovi za fotografisanje, sadržaj, napisano je nekoliko blog priča (prilagođenih organskoj pretrazi). Podrum Lukić je prepoznao potrebu da osim tradicije i dobrog kvaliteta proizvoda gaji i kvalitetan brending. Osim društvenih mreža, pažnju su posvetili prikazu proizvoda, vizuelnom identitetu (logo, ambalaža, itd), a sada i novom konceptu sajta i onlajn prodaju proizvoda. Osim nagrađivanih rakija, u ponudi su i vina, kao i mogućnost posete domaćinstvu.

I mali proizvođači tradicionalnih srpskih proizvoda su počeli da ulažu svoje vreme, sredstva i energiju u različite kanale komunikacije, jer su došli do zaključka da osim što imaju kvalitetan proizvod, bilo bi poželjno da što više potencijalnih klijenata čuje za isti. Osim toga, kreiran je SEO kako bi klijenti organski pronašli jednu od najkvalitetnijih rakija na našem tržištu. 

Pionirski su se upustili u izradu marketing strategije, kvalitetnom prikazu proizvoda i informisanju tržišta o proizvodima.

Ideja je da se stvara odnosno održava interesovanje, svest o brendu i proizvodu, želja, informisanje i kupovina. Prodajni levak time ispunjava svoju funkciju i provereno dovodi do pozitivnih rezultata.

Hvala Podrumu Lukić što nam je ukazao poverenje.

Pogledajte sajt: www.podrumlukic.rs

Agencija za kreativne koncepte i
marketing Cvetam

Član srpske asocijacije menadžera SAM

Pronađite nas

Cvetam

Marketing agencija
Lukijana Mušickog 11
Beograd

Istražite

Cvetam marketing agencija

Powered by Cvetam. All rights reserved 2022.