Skip to main content

Kako smo nastali?

Ideja je odavno rođena, pre nekoliko godina kada sam odbacila život u korporativnom sistemu. Predala sam papire i biznis plan za otvaranje agencije. U junu, sasvim simbolično jer je tada i moj rođendan, dobijam odobrenje. i ne samo odobrenje, nego i motivaciju. To je ono malo što obično fali, da čovek napravi iskorak u nepoznatom pravcu.

Dok sam radila u korporaciji uvek sam govorila da ću otići na plažu da prodajem sladoled. I kako to obično biva, u svakoj šali bude i po malo istine. Nisam bukvalno prodavala sladoled, ali sam otišla na plažu na neko neodređeno vreme.

Nakon toga, poslovnu sreću sam potražila i u marketinškoj agenciji. Po principu, sličan se sličnom raduje. Mislila sam da je to priča u kojoj ću se pronaći. Međutim, i tamo postoji ta hijerahija koja ti ne dozvoljava da procvetaš.

Iz te agencijske zemlje je izniklo i nešto dobro. Nadmetali smo se za ime jednog tržnog centra. Kolega je predložio - Cveta. Tržni centar je dobio naravno neko komercijalno ime u moru sličnih, ali je naziv Cveta ostao kao inspiracija za novo poglavlje u mom životu.

Tada se ideja o agenciji razvila u pupoljak. Niko me nikada nije zvao mojim pravim imenom. Ni u kancelariji, ni van nje. Zašto da budemo komercijalni, da imamo neki uobičajan naziv poput dizanj, marketing dizajn ovoga ili onoga? Zašto ja ne bih bila ja?

Ideja je procvetala, sazrela i konačno se ostvarila tj rascvetala. Usput je okupila sjajne ljude. One kojima brif nije potreban, ni suvišna priča, sa kojima se razumeš. Jednostavno, suština.

Imali smo samo jednu želju - da budemo zadovoljni onim što radimo. I ta želja se ostvarila. Iz zadovoljstva dolazi uspeh i za naše klijente, a samim tim i za nas. I da naša kancelarija bude gde god nam je lepo, klijenti budu ljudi slobodnog duha i širokih shvatanja, oslobođeni sujete, a zarobljeni željom za stvaranjem i uživanjem.

Marketing agencija Cvetam

Naša kultura, vrednosti i vizija

01.Timski rad & zajedništvo

02.

Poverenje & poštovanje

03.

Strast & vedrina

04.

Međusobna podrška

Mi smo malo, ali odabrano društvo. Sarađujemo i sa dodatnim frilenserima, u skladu sa potrebama koje određeni projekat zahteva.

Ivana
Cvetanović

CEO & Founder

Nina
Nikolić

Account Manager

Agencija za kreativne koncepte i
marketing Cvetam

Član srpske asocijacije menadžera SAM

Pronađite nas

Cvetam

Marketing agencija
Lukijana Mušickog 11
Beograd

Istražite

Cvetam marketing agencija

Powered by Cvetam. All rights reserved 2022.